https://www.facebook.com/donandonmk/ Повели мама линк од страната незнам дали ги имат објавено на фб, ние од продавницата ги зедовме, пиши им услужливи се ептен ќе ти сликаат какви имаат.
Јас ја купив околу 5м кога беше , до кај 7м седеше убаво во неа , мирен беше , сега на 10+ бутка со глава , и откопчува патент со рачето удара и фаќа магла од таму Убава работа ми е , на неа се исправаше , па ќе си седне , па оде околу неа си вежбаше , рамнотежа испракса да држе сам . И да падне на меко си паѓаше. Убава ствар е еден куп играчки , тракатанци во неа и малку мир за мама влева , излева сам таман да се приврше некоа работа.
Знам дека овде објавувате поситни работи, но кај мене радоста е преголема и морав да ја споделам. Ова е за мојата Вики која треба да се роди во Февруари...
Е за тоа измислена е што треба и по не треба се наоѓа во неа некогаш Како кош ми е , се си маваме таму од далечина
Што би ми предложиле за пакетче за нова година за 2год девојче но да не биде стандардно пакетче , да биде нешто интересно
Играчка земи и. Зависи од буџетот имаш опции. Денеска синко скоро цел ден се играше со корпа за пазарење. Голема за него ја турка носи играчки таму ваму итн.
Imas vo trimaks, edukativni paketcinja, ovaa godina takvi ke imaat. Slozuvalki, boicki, skazni, cestitki itn.. 320,450 i 590 den se.