Преубави Како им се движат цените? И како е со сертификати, бараат само да им покажеш, не скенираат така?
Па пресмешни беа цените и за деца и за возрасни. Не знам дали видов нешто над 1000ка. Баш маж ми коментираше за едни џемпери што беа по 700- 800 денари како се многу поефтини во споредба со други продавници. Бодињава беа 600 денари 5 пара, тие со пингвинчињата 2 пара 450 денари блузонето 200 или 300 денари. Преголем избор на се и сешто имаат. Сертифаките нас не ни ги скенираа само ги покажавме и влеговме.
https://muppetkids.com/products/силиконски-сет-чинија-лажичка-и-лигавче-1 Некоја мајка да не има земено ваков сет чисто да ми каже дали се убави т.е. квалитетни?
Јас земав само тањирче и лажица не како сет. Ок е, силиконски, убав е силиконот, ама сега не би го купила, и планирам да си купам нормално тањирче на др браон или твистшејк. Не сум ти ја за овие модерни стварчици А да, и лажицата е преголема за бебе. Поширока е и од регулар мали лажичиња што имам дома
Jas ligavce imam i mojata ho gmeci kako da e nekoja gumena igracka. I ustvari ne go koristam. Go trgnuva od vratceto misli i stavam kesa ili neznam kako da se izrazam. A za ubavi ubavi se samo mies i gotovo. Nema perenje nema fleki