Моето имаше 8 месеци кога му ја донесоа ама веќе лазеше па за тоа не ја искористивме, зошто намената и е демек таа да се врти а бебе да ја брка…па едно време му беше интересна зошто светеше, ама к тоа му се здосади…малку е масивна, пробува да ја крене со една рака ама тешка е и не може и пак му се губи интересот…е сега од кога седи самостојно го седнувам во креветче му ја давам чука по неа, ја врти желката ама искрено за толку пари според мене не ми вреди
Само што ги нарачав истите за подарок од просветно дело со бесплатна достава, 500 денари поевтини. Ми личат дека се исти... https://www.prosvetnodelo.com.mk/Product.aspx?IdRoot=1&IdLanguage=1&IdProduct=9585
Не се баш истите. Овие се домино, а тие што ги земав јас имаат жувотинки од сите страни на коцката Како и да е, добро што пиша, башка сега со попустов навистина се доста поевтини
За 5-6 месечно бебе, ситно(6кг.), која бројка скафандер земате? Јас земав 74 ама некако голем ми личи.
Мрежа да како гумичка е може и да ја глода, и се врти провоцира лазење и внатре има тропче и тропка. Незнам колку пари се мајка ми му ги донесе ажод бисер се купени од продавничката за играчки на ќошот позади. Останатите тропалки сите беа заедно спакувани