Новогодишни подароци Куклава е прејака на подарок ја добивме пее песна, се врти, свети ама беба се плаши малку И од чичко али е ова
Мики Маусот е музичка играчка, многу интересна. Свети, се врти и се движи. Само една мана има, од Фроузен песната Let it go само тоа го кажува, главата ми пукна Купено е од продавница за играчки во Битола, незнам дали вршат достава. Околу 450-500ден беше. Мечето е од Џамбо ама само за гледање е, пушта светки. Тоа е маж кога купува играчка за бебе.
Овие во кутиите, сложувалки од 2 парчиња, каков материјал се? Дебела или слаба хартија ? Одамна сакам да ги порачам.
Леле исто и ние принцезата што ја имаме (погоре имам слика ставено) таа песна ја пее ама толку е гласно и се тие 3 збора ги врти шо викаш главата ми пукна и мене, дури веќе и досадна е
Ne se od hartija, kako plastificirani se, super se, jas ke naracuvam uste zdravje, a i brzo stignaa, nemase ni 1 mesec otkako gi naracav
Ептен е досадна. Мм гледаше дали можи некако да се исклучи музиката ама не можи. Само навечер му ја пуштам, таман и поубаво се гледа дека свети. Денски му ја кријам, не можам да ја слушам.