Мама од каде приборот за јадење? Доволно цврст е силиконот на лажичката/виљушката или се свиткува лесно? Со здравје да си користите сѐ.
Фала мама, од чичо али е бев скептик какви ќе бидат ама изненадена сум. Ептен е цврст силиконот и не се виткаат и многу се згодни за држење таман за нивните рачиња се.
Над 2.590 денари е бесплатна, испод таа сума е 250 денари. Со тоа што овој пат без разлика на сумата наплатија достава бидејки продуктите беа на попуст.
Од Charli Baby го земав 9000 ден , само рачките ги сменив сама. Оградата не се спушта ама се лула и е топ за успивање исто и шкавчето е многу корисно за гардеробичка се ми собира.
Само пазете со овие креветчиња што се со нишкање, не се подесува висината а се прилично плитки ако планирате да ги користите подолго време
Дада , има и постелнина ама некако ми беше машка па си купив само чаршавче пошто комплетите ми се прескапи и мислам дека е доволно чаршавче и кебенце.
Ах уште да смислам дали ќе може да се направи да се спушта оградата, тоа ми е најважно Инаку преубаво е