se mi se dopaga, a posebno trenercinajta rozevi. Ke moze da mi kazes od kade i kolku gi zema? i za koja vozrast najmala ima? Fala ti
Од Wenica во Сити мол, 550 беа розевите со зајачето. Мислам таму беа последни, 68 се моите. Незнам колку помали има и дали има останато. Одамна се на попуст. Исто имаат продавница во Рамстор горе, може таму имаат останато уште. И на фб имаат страна, може ќе ти одоговорат на порака, коментар.
Би ти ги предложила од Џамбо големите коцки што се како воз. Многу се убави за вашата возраст, плус возот може да си го вози а и на капакот одозгора може да се редат коцките. Јас овие ги купував на сите деца каде што сум одела претходно, а и ќерка ми веќе скоро година дена ги користи и презадоволна сум.
Ај ако ги имаш сликни ми ги. Јас пред месец дена барав во џамбо немаше големи коцки за негова возраст. Сега донеле едни како во проѕирен ранец со тркалца. Во воз немам видено.
Да ,таму има многу убави работи,јас лани на попуст купив многу убави работи,баш ќе отидам деновиве да видам
Konecno povtorno si kupivme od najkvalitetnite bodinja na c@a. Steta,samo edno paketce,nemalo poveke od naseto brojce.Tato duri kupil i aspirator za cistenje nos sto se vlece so pravosmukalka