Дали некоја мајка има нарачувано од страната на картерс? Гледам имаат шипипинг до кај нас околу 43 долари, но да не дојде преку дхл па и кај нив да се плаќа нешто?
Мада ќебенцето и е мало, го нарачав некаде у декември сега стигна, ќе иде у работите за давање директ. И уште еден комплет што одма го ставив во машина ќе се сликаме со него
https://dokishop.mk/product/hugino-...kUyQP5vwoFMHNlIpQNxD1e4G-JMJoWqN1IrRfSy-gRlvQ Не знам дали ќе се копира, dokishop.mk, ама да ти кажам искрено ич не сум задоволна, нарачано е некаде накај 15 декември тек денес стигна. Џаве малецко е ќе мора да го дадам на некого
Express ако е доставата, можно е да е со DHL и кога ќе дојде тука 530 да е вкупен износ Кој проба прв да пише
Само поради тој момент си седам мирна. Ем ми иска ем ми стиска работава. Не ми е јасно само ич не се фер, на страната се наоѓаат multipacks од бодиња на попуст 7 за смешни 15 евра пример, а кај нас никогаш немам начекано таков попуст.
Nema ni da ima takvi popusti kaj nas, kaj nas starite kolekcii im drzat cena a ne pa novite.. ke si plakneme oci na stranata samo izgleda