Кога се роди му дадоа пари, релаксатор и благо. За крштевката облека и крпа за в црква, златно ланче со златен крст, торта и поклон играчка. Можеш да му купиш гнездо, бејбифон, бејби џим, игрална, хранилка, седиште за в кола, облека... Тоа што мислиш и толку колку шо си во можност.
Крштевка правивме на 40 дена и тогаш кумата го виде бебето за прв пат бидејќи не сме од исти град. Облеката во црквата, ќебе, бањарка тоа си купи она и плус златно ланче, и тренерки, пижамки, бодиња.
Zdravo majkipisav i vo druga grupa no ne dobiv predlog, pomis pa da probam i ovde, jas ne ziveam vo Makedonija no doagam chesto i sakam da zapocnam mal biznis na instagram so detski proizvodi, igracki, garderoba itn...bi odela so mala zarabotuvacka, a del od zarabotuvackata bi ja donirala kade shto e potrebno na nekoja majka dete, organizacija..., pocnav da razgleduvam proizvodi za da naracam no neznam koja cena bi se prodavale kaj nas i dali bi bilo isplatlivo pa ke ve zamolam za pomos, bi postirala nekolku sliki pa ako moze da mi kazete shto mislite koja e realna cena za fustancinjata ili igrackite, mashnickite itn, dokolku ne e postot za ovde neka bide izbrisan i prostete. P.s ova e del od rabotite shto bi gi naracala, isto taka ke naracam i od zara i od h&m bidejki gledam deka poveke majki kupuvaat od tie brendovi.
Едните се на Синсеј, околу 460 денари, другите на George, ми ги донесоа од странство, ама истите ги имам гледано на наши страни што препродаваат.
Со среќа, ако имаш убави производи, како што се порачува од секоја страна на инстаграм, ќе се порачува и кај тебе Зара (веќе достапна) и H&M (наскоро ќе биде) тие брендови нема да ти се исплати да ги препродаваш, никој нема да порача производ од инстаграм што може од официјална страна да си го порача со можност за замена и директно од продавница