Од Гевгелија сум јас. У едно мутаФко дуќанче ги видов и земав ради ранчето. А не користам вакви. Дали знаеш колку пари се овие регулар, чисто ме интетесира. Овие јас ги зедов 480 ден
Јас користам поголем број и различни цени се и не ми текнува двојчево која цена беа Ама ете ти пишале
Е со 4ка и 5ка имаше некоја торба за патување, бааѓи голема ми се виде. Не знам со колку пелени беше, ама пишеше со секој бокс од 4ка или 5ка за 900 и нешто ден добиваш гратис торба
Aј нека пуштат и накај Скопје некоја ваква понуда да се почастиме Инаку 4ка во Зегин е 699, во дм 715, во еурофарм се поскапи ама не знам точно колку
Сега баш и се јавив на таа од дуќанчето. Сите овие промоции на памперс ги имало и во ФЛОС аптеките. Мислам и во Ск ги има
Во Тинекс во Ск видов дека имаше со гратис пидлога пластична за бањање и уште нешто отворете на страната на Тинекс има ќе видите
Вчера прашував баш за ранчево дали има. Ми кажаа дека со две паковања има торба дури и ми ја покажа девојчето.. Во Кисела вода кај мечкаров.
На толку пелени ни еден подарок не добив. Ни една акција. Собирав за лизгалка ама му се смалија активот. Премиум 5ка по редовна цена купив неколку пати.
Повише од мене не си купувала пелени 3 години без застој и сигурно уште две Сега нема некоја игра да собираме