Јоy, кажи ми како си задоволна од коцкиве. Ги гледавме во Крш и се мислевме дали да ги земеме. Прилично се скапички, скоро колку легото па се мислиме што е подобра опција.
ubavo se sklopuvaat i golemi se i cvrsti.Znaci nemoze nedaj boze da gi goltne . skapi se da ovie bea okolu 590 den.Naredniot den zedov golemo pakovanje 1700 bese toa.
Женички, каде да купам ташна за на количка? Убава некоја поквалитетна Ги прошетав сите бебешки во Сити мол, немаше нешто избор. Фалаа
Ех, ова само за мене! Се згрбавив со стандардната количка! Се подесуваат ли рачките? Од каде е и која цена? Инаку со здравје да си ја користите, за многу, многу прекрасни прошетки!
Ќути јас живци искинав со chicco sprint, кај се залетавме таа да ја земеме тогаш незнам, а 180 сум висока.. не се подесуваат рачките но ептен се високи, тркалата како што гледаш на сликата се малку накосени наназад и нема да ја шутираш (јас чико ја утепав од газење, а и ептен згрбавена бев). Одлична е, напред има единечни тркала и ептен полесно се управува, како залепена за земја е, разлика од онаа другана моја 360 степени и ептен сум задоволна, рачките се таман и за мм кој е 192 висок... многу цврста и стабилна и лесно се склопува само со нога, немора раце да користиш хаха, 5050 ден ја земавме од Локо Кроко, има и со тиркиз црно, розе црно и цела тегет.
Се важи наследено на користење од дада? Епа ние си имаме веќе и креветче, дубаче, игрална, кадичка и многу алишта Кумовите ни рекоа дека ќе ни купат релаксатор, едната тетка даска за пресоблакање, другата тетка ќе и нарачаме нешто, ама никако да ни текне што ни фали
Супер штом има нешто погодено и за нас високите и јас сум 183 висока! Мислам дека истата количка сега ја видов на реклама на Андреј компани, треба да проверам цена и таму! Како се вика моделот? Но и не ми се брза многу, зимово уште бебешката ќе ја употребуваме бар дур не почне да седи!