Па до сега таман биле бројчињата. И оние што ми беа 0-1 (56) и оние 1-3(62). Зависи пак колкаво ти е бебето или ако не ти е родено уште а ти е мерак да купиш земи си 56 па после здравје ќе видиш како ќе напредува и ќе си докупиш.
Баба му никогаш не доаѓа со празни раце А комплетчето ќе ми биде најомилено. Баба ми го купила за нејзиниот десетти паравнук
Со здравје да си ги носи Оливера.Сите три облеки ги имаме и ние.Од белите бодиња сум презадоволна ги имавме од 0 до 1 па ги нарачав и од 3 до 6 но уште на 2 месеци со 6 кг ни се точни и малку ке ги износи(штета што немаат од 6 до 9) а овие 5 во 1 бодиња исто така се добар квалитет но горе на преклопиѕе кај раменцата ни се рашируваат и отвараат и неможе да ги носи Јана.А фустанчето го нарачав од 9 до 12 за да може летово да си го носи
Дали некоја од вас има картичка од бебе хоум со поголем попуст? Мислам дека ао поголема сума се добива поголем попуст за наредно пазарување, а мене добро би ми дошол попуст.
Јас знам поени дека се собираат незнам за попуст, ние искористивме така за следно пазарување поефтино да ни е
Јас имам картичка, ама безвезе е попустот. Ако некој производ е на некаков попуст, нема дополнителен попуст дека си платинум корисник. Инаку на редовните цени имам 5% попуст. Треба да е нешто поскапо за да се исплати.
Zdravo, Mi treba pomos Zdravje termin mi e vtora polovina na juli, povekje na kratok rakav da zemam i koja velicina za pocetok e najpametno Thnx
Прашај за секој случај, ама пред 1 недела купувавме производ шо беше на попуст и прашав за дополнителен попуст, ми рече или едниот или другиот можам да го искористам. А тој со картичката беше само 5%. Ќе го подновите синче со ново седиште. Со здравје да си се вози во него, на убави патувања да оди.
Какво седиште одбравте 9 до 36 кила и кое? Ние имаме 0+ ама во тоа ќе оди бебето и уште едно ни треба.
Јас се породив август и првиот месец беше цело време на боди на прерамки или кратки ракавчиња. Освен кога шетавме надвор рано рано пред жешкото, тогаш боди на долги или шпихозни. За големини зависи од бебето, ние 50ка не искористивме воопшто, почнав со 56ка. Најубаво да си имаш од двете големини по некое парче, па ќе видиш, зависи колкаво ќе биде бебето. Со лесно да си ја истераш бременоста и пораѓајот
Скапо мие ќе земам на Чиполоно има за солидна цена и читав дека се добри исто и на Кика бо. Јас имам вакво супер е стапил о и цврсто.