Цел ден прашања ме мачат, па ај и во оваа тема да поставам прашање За изнесување од болница што им спремате на вашите ќеркички? Сакав јас во некое фустанче, ама не можам никаде да најдам за новороденче ( секој предлог е добре дојден). Опција 2 ми е во едни убавки шпихозни, капче, ракавички, ќебенце имам, не знам дали уште нешто ми треба? Ми фали уште боди за комбинацијава ама и тука ми е збунка, дали бодито треба да е на кратки, долги, без ракави? Инаку термин ми е 3.04
Па ќе биде свежо тогаш. Најлесно и најдобро боди со долги ракави и шпихозни. Со фустан тешко со хулахопки, бидејќи не е топло за без нив. И мало е бебче, новороденче, нема потреба од фустан. За него ќе почекате да си дојде при себе бебето Мислам ништо друго не ти треба.
lele xa vakvi golemi kinder jajca sinko dusa dava... Ovde nema takvi.. Znam deka ne si vo mk..prati nekoe navamu.. Plakjam dve za edno
od pp sum.. Kaj nas 100%nema. Pred 2god za nova godina vo ramstor vidov, no togas bese malecok i ne mu zedov... Od togas ne sum videla... Kaj ima sk? Isto od ramstor mu zedov golemo eko jajce na ekofiler, se otvora i vnatre stava mali igracki kevovi e.. A ic ne go jade cokoladoto...
Јас во Скопје сум видела во рамстор, веро и во џамбо. Моево бебе е многу мало, па не сум барала да купам, ова случајно сум ги видела пред месец дена одприлика.
Ho pa ti kazi deka si od pp i jas sum inace od pp ajde zdravje vleto teta ane ce mu donesi nekolku jajcina a ti ce cestis kafe
Ooo i plakjam i cestam kafe.. Abe od pp i n kr na svet ke se najdime. Dushe se sami spajaju te cekam sekako
Обожава да и ги чешкам непцата со четкичките. Од шишето се изненадив пријатно, многу е мека и убава цуцлата, лесно ми пие малата.
Babylove se stvarno dobri vo se i jas imam sisence i cuclata e mn ubava, lesno se pie, pogodena mu e na sinko...