кој број се и за колкаво детенце ги зема? преодено е? дали се лесни за одење, се мислам да земам и јас, но не е преодена сама во целост...
21 се.14 месеци сме,проодена е да и мн се лесни да одење.Имав пред тоа рибок кожени,ама како потешко да ги движеше ножињата во нив и овде на форумот прочитав добри препораки за овие патики и ги зедов. Сега си трчка во нив лесно. Нема да згрешиш и ти.
21 број а должина на стапалцето знаеш? кај мене е 13 месеци не оди сама, па дур прооди валјда ќе порасне ногата, на два ума сум, а мора да земам обувка макар и за паткање само...
Од Али MKD 242.62 19%OFF | 0-24M Baby Boys Girls Summer 3pcs Outfits Sets Short Sleeve Letter Print T-shirts+Floral High Waist Shorts+Headband Soft Outfits https://a.aliexpress.com/_msbWxDM
Од една малечка продавница во Струга. Се затвараше и на распродажба беше се. Пижамките беа по 150ден. бодите по 100ден.Преубав материјал се. Незнам како се викаше продавницата ама затворија сигурно.
Супер, така кога ќе фатиш негде во некоја продавничка поубаво ќе поминеш и поефтино, многу се убави сите парчиња што ги сликна
-Некоја мајка имаше порачано бодиња од Gift for you, порачав и јас. Многу убав материјал се, слични со на Џорџ. Дефинитивно би порачала пак
Па што знам си оди детето, не ми стои дека му е неудобно Јас ги земав од причина што бепка има малку буцкаста нога и повеќето обувки му се тешки за облекување, а овие ептен лесно се обуваат па затоа