Чисто ме интересираше по која цена ги продаваат, инаку и јас од примарк му купувам. Точно, околу вратот се шират ептен ама за 2-3 месеца носење не ми се даваат многу пари. Здравје да порасне ќе му купувам квалитетно, сега не ми се исплаќа. На 7 месеци веќе имам 2 црни вреќи со мали алишта. Ама страшен промет прават, јас ги купувам по 11€ па можам да почнам и јас некој бизнис во Македонија
Сега не ставаат толку многу на тежина , и нема нешто многу да му се смалат брзо, освен што ќе се рашират околу врат. За тие пари на Џорџ немат споредба со овие или на Зара. Да мн е и свекрва ми од Германија по некоја таква цена околу 10€ сетот ми го зема. Стварно треба бизнис да се почне И не само овие и оние другите на инстаграм како беа што продаваат од Хм ги даваат по дупла цена алиштата По ми се исплаќа да дадам 20-3€ на комбето за цел куфер што ќе ми пуштат алишта од таму отколку од тука.
Јас од Џорџ земам редовно. Овие за проба и да смениме дезен Би ги купила јас пак, убави се и нежни. Иначе нашиве се дупло продаваат, се знае тоа.