Јас нарачав од ова, не знам да е истото. Нарачав фустанче што го имаа на лагер, беше понеделник на пладне. Ми рекоа дека мало бројче имаат само од тој модел и го нарачав. После два часа ставија нови модели на фустанчња и бендисав едно и имаше број нели иако ми кажаа дека само тоа им е. Ги замолив ако може да ми го пратат тоа а не првичното. Ми рекоа дека веќе е испратено и не прават замена. Реков ок тогаш испратете ми го и второто фустанче. Пази сеа, фустанчето што го нарачав второ ми стигна во средата, а првото што го нарачав ми стигна вчера и тоа два пати ги прашував што е работата. Инаку и двете фустанчиња се фини, не нешто квалитетни ама за по едно облакање за Велигден таман ќе се
Свашта. Некоректни значи крајно. Не нарачувам. Ако некогаш отворат кај нас Пат Пат па со свои очи да видам, мож ќе купам.
Јас порачувам од оригиналната Пат пат и се мнооогу ефтини често има и попусти што може да начекам и по 1 евро нешто. Не се мн квалитетни ама има мн избор. Подобро симнете си ја апликацијата и нарачувајте директно од таму ако имат достава до мк
Како си задоволна од детските производи од Тритекс? Јас имам за себе и мм купено неколку ствари ама ептен ме разочара квалитетот.