Majki imate li poracuvano od stranata na pat pat makedonija? Vaka ubavi raboti ima ama kakov e kvalitetot?
Прашував и јас скоро, повеќето рекоа дека биле измамени. Пратен погрешен број, погрешно парче итн, не би ти препорачала.
Мене ми пуштија носено,апла исперено комплетче. Ја направив големата, абре 100 пати ми се извинија. После Ми пуштија ново ама сосем друго нешто од тоа што имав нарачано. И ми рекоа старото комплетче да не им го враќам ( као за извини да го задржам) Се случува грешка , во ред е тоа, ама да продаваш стара облека е и повеќе од безобразлук. Квалитетот е солиден
Jas imav poracano od edna strana kompletce i koga stasa na nego imase etiketa pat pat. Kompletceto bese mnogu ubavo. Posle vidov deka ima i strana pat pat pa zatp rekov da prasam iskustva. Ama vistina poveketo ne se zadovolni.
Здравомамички вие што имате порачвано од страната на фв Tiny baby shop дали бодињата одговараат на возраста или подобро едно бројче поголемо. Бебушко мој е малце понапреден побуцко, сега носи бодиња 74 на кои пиши за 9 месеци а има 6. Па се орашивам дали за на лето да му порачам 9-12 или 12-18 големина, незнам каков му е калапот на овие од страната и дали се смалват малце ори перење.Ве молам споделете искуства
Јас порачав 3-6 месеци (68 величина) , ми стигнаа за 2 дена. Ептен одговараат кај мојава, мислев дека ќе бидат мали ама супер се. Се немаат собрано при перење
Подобро едно бројче поголеми според од тоа што носи бидеќи бебето е поголемко. Не се воопшто растегливи ама материјалот е преубав не се собира при перење.