Кој ги има бодињата од синсеј да каже дали ги бива? Да не се зезнам да земам повише сакам за цело лето.
Zemi si prvo nekolku za proba, iskreno mene ne mi se nesto kvalitetni. I kako sto spomna clenkata predhodno brojce pogolemi.
Јас кога земав бебето ми носеше 56, земав 68, и кога ги исправ се стеснаа како за новороденче мали ни еднаш не успеав да му ги облечам
Моето носи 80ки од тритекс Од синсеј земав 2 боди на кратки 86ки за проба Ги перам на 60 степени Иста големина се со 80ките од тритекс
Имаа два вида на материјали, тие на долги им беа растегливи доста, а овие на кратки се со покрут материјал и се собираат. Освен што поголем број треба, убаво провери си ги таму. Еднаш скинато боди на работ, еднаш без нитна пижамите си ги добив
мислам да си земеш едно бројче поголемо, мојата е 4 ипол месеци и нарачав од 6-9 точни и се, иначе не се собираат, а од 6-9 ти се 74ки
Биди внимателна со зајчево,многу лесно може да испадне топчето внатре што свети од доле,а е многу ситно може да го лапне. Јас му го извадив па му го дадов да си игра
Да и јас истото го направив. Го извадив тоа белото и тоа што свети, па му го дадов. Така вадам на се прво, па му ги давам да си игра.