@Oneo тоа зајчето беше омилена играчка на синко, со него "порасна". Му ја купив Софи да ја глода, тој ова од раце не го пушташе, а за џабе пари го купивме и тоа од пиљара. И многу се радуваше дека светка, јас тогаш ништо не му извадив...
Хахаха . Секогаш е така, повеќе ќе се заиграат со нешто вака отколку со поубава играчка. Мојот на пример, многу сака пластични шишиња. Не можам да извадам шише со сок, одма плачи за да го земи Ова сам си го бендиса од тезгите на шеталиште. Јас одма вадам се, многу ми е страв. На внук ми одвај му го извадија од уста тоа белото што свири. А за тоа што свети јас малце го засеков,не излегуваше лесно.
Овие беа по 200 денари ( некои нови што ги донесоа прееска) мислам рекоа дека околу 250 денари ќе биле... Уште немаше цена на нив... ❤
Пластични шишиња, дрвени лајци и тенџериња ни се фаворит. А од тезгите имаме омилен авион од стиропор и хеликоптерче за туркање-најглупата играчка евр.
од 17ка почнуваат - 3-6 месеци, јас земав 18ка од 6-9 иако и се малце големки сега, иначе се скоро 1.900 ден