Najdov vo DM, iskreno mnogu kvalitetni mi se vidoa od tie vo city mall sto bea nad 2500; a ovaa 1800 bese. Utre ke vidam i dr boi, oti samo 2 bea. Ti kakva imas?
Neznam dali mi e za tuka prasanjevo ama dali mozebi nekoja od vas videla interesni maski za bebcinja za maskenbal ?
Мамички , ај да ве прашам овде бидејќи сте поупатени од мене , каде да најдам убаво релаксаторче , видов на една страна електронско (со батерии) само се нишка демек, ама беше 2600,реално скапо, а сакам баш такво да ја поштедам мама од нишкање За подарок ми е , фала ви однапред. Со здравје да си носите се , безгрижно да си растете.
Pa 2600 ne e skapo za na baterii i vibracii. Mene kumovite mi bendisale edno od 4500, imash i za 1500,ama ne e samo da go zemesh i da se raspadne ili da ne moze da go stavi koga dete ke potporasne malce.
Те молам кажи ми за патичињата. Од каде ги купи, цена, дали има број помал од 20 и дали се меки на ѓонот. Многу прашања ти поставив.
Patikite se od SportM Gostivar i se 1690 den. Imaa broevi pomali od 2o i se super bas za ovaa vozrast. Ne se teski za odenje.