Јас бев завчера кај бебешкото немаше ништо пролетно летно, нити бодиња нити некоја блузичка на кратки. Беше скоро се на долго, сталазите испразнети беа,така ми се погодило мене.
Девојки продавам бебешки стварчиња за девојче што ми останаа неносени, или некои по еднаш облечени исто како нови за ниски цени. Побарајте ме на инста bidi_trendi или пишете ми порака овде можам да ви пратам и на вибер оти се многу слики за прикачување овде. Ќеркичката е родена во мај така што за некој бебуш сега што се родил би биле одлични. Имам летни комплети, ромпери, лигавчиња, фустанчиња и сл.
Слонче во кој дел седат овие купаќиве детски,во бебешкиот или на некое посебно место.Бев во нашево вајкики во Гв ништо не видов
Го најдов на сајтот на Енци менци, уште е истата цена, само дали е едикасен, тоа ќе видиме дали ќе пипе членката или некоја мама
Jas go kupiv lani za malata mi stoese blizu krevtce na malata, bev zadovolna epten, jas go imav toa so baterija sto e, ne toa za u steker i go imav kupeno od dm
Мамички каде можам да најдам боди со натписи? Немам време да нарачувам да ми направат, ми треба за денес па мислев ако се продаваат готови да земам