Денес бев во Синсеи и да знаете за машки нема ништо! Тапа невидена, се е растурено,отворени пакуваните бодиња, ужас, мислиш на Битпазар купуваш, жално што одма го растурија дуќанов. Пишете ако некој види нова колекција деновиве
Јас барем 10 пати имам појдено во синсеј, освен првиот пат шо најдов едно тексас кошулче, ништо друго не сум нашла. Партали, сѐ расфрлено наоколу, катастрофа. А за женски се наоѓа нешто.
И јас бев вчера, одвај најдов едно пакување со 5 бодиња. Тренерчиња му изнакупив, а бев тргната по летно. Боди по кратки нигде не се наоѓа. Исто и Ваикики, се има освен бодиња. Таму барем шорцеви најдов. Вака така 100евра ми отидоа
Bodi po kratki da vidis od ovie na george sto gi prodavaat, jas 2x7 zemav i top se, sea za sea dovolno. Ima vo struzanka zemav neso na triteks i silvi style
Тие на Џорџ јас што ги имам се многу дебели, далиимаат ивтенкикако за во лето, јас моиве ги земав пред некој месец, супер се ама дебелки за во лето
Ние ги користиме од tiny baby на george ама сега купивме од зара 5 за 990 и ми изгледаат супер, премеки, потенки се но топ за летно време