Цветниот ми е поубав мене, а од практичен аспект, би сакала кошулата да е зашиена за фустанот или е како боди да е
Зависи дали е со некаква намена. Мене вториот ми е поубав, првиот ми е убав ама пообичен, секојдневен.
Вториот дефинитивно. Пак зависи дали за некоја пригода е или не, но јас би го одбрала вториот. Пофраерски е
Јас земав едно ефтинко колку да ми се најде зошто не знам ни дали ќе го користам. Ако ми треба понатака ќе купам друго. Ова го земав:
Мајка ако сте на дохрана за почеток Медела Калма, а веројатно ќе бидете дур дојде млекце. Јас имав земено на Авент ама не е баш добро бебе од него да пие, на Медела Калма има посебен систем што е како града, им тече млеко само кога повлекуваат како да цицаат.
Првата недела дена, после тече поише од обично шише. Медела Калма е само скапа играчка, ништо друго, тврда "цуцла", брзо се расипува и нема никаква посебна работа у него. Многу ретко деца ги прифаќаат. Ремедика ги форсира ептен. Искрено Томи Типи се многу добар избор за бебе.
Јас земав за првото медела калма и ми беа џабе фрлени пари. Во Ремедика ги форсираат само тие.Сега сакам да сменам има и авент гледам таков тип.