Се прицврстуваат ли перничињата? Внимавај ако се само така. Мами, низ продавниците плетенка? Тила поминав ама немаа избор. Стружанка или некаде друго да не е онлајн?
Да, барав на многу страни ама секаде беше многу поскапо, сакав едни други 4 перничиња да земам, ама цената им беше скоро иста како за 9 па земав 9 перничиња.
Sitnik lani kupiv jas mn.ubava pletenka,ogradici kako oblache forma i dve zvezdi,charshaf i tenko jorganche mislam okolu 2500den.go plativ seto ova komplet.
Јас наместо плетенка одбрав цилиндрична оградница. Некако плетенките ми здосадија Јас ја нарачав од Трифантино, 2.300ден
Еве локо кроко има само плетенка ама бои нема многу избор https://www.lococroco.com/оградица-за-креветче-плетенка-kikka-boo-2
Платенки видов во Синсеј 799 ден. И мене ми треба веќе или плетенка или пернничиња од страна, малата се врти многу и си ги глави нозете меѓу решетките
Во Ситник имаат големи за цело креветче, Локо кроко исто, мене ми требаа за една страна , најдов во Тила, еден апдејт кој бара Тила шијат и по нарачка.