Како што кажа и @PUPICA, од h&m е. Му ја купи другарка ми, и на неа си купила иста да биле исто облечени летово, хаха едвај чекам да му ја облечам, како што е цел мишелинче во рацете, за у каталог ќе е
Ај овде да си прашам,иако малку е офф... Каде да си купам убаво ранче за во градинка?За машко. Гледав во Просветно дело,ама ми стојат или многу големи или пак мали.Нели треба да собере дупликат облека,шише,пелени... Не ми текнува,на времето имаше едни желки и други животинки,во „Samsonite“ ли беа или...? Пројди зајди накај работа,дома,ќе ѕирнев и по книжариве ама некако како да кажам,никакви,кинески...не сакам Пепа пиг и такви ликови.Животно некое или Мики маус Решив ќе дадам и до 1.000-1.500 ден ама да е убаво,квалитетно.
Пупица,нашето е од Просветно дело,не е со никакви ликови,зелено е со нешто шарено низ него,јас кога купував имаше и мали и големи,нашето е помалечко,ама па ни собира, шознам.Тие што викаш со желки се на Самсонаит и се многу поскапи.
Ги нема веќе тие ранчиња од Самсонајт. Јас уште пред Нова Година го барав, тие биле стара колекција, новата им беше со Мики и Мини, убави ама скапи беа, околу 2500 денари. Сега може се на попуст, не знам. Побарајте ранчиња во Офис Плус, јас лани земав од таму мајмунче за 600-700 денари.
Sto vikas ovie so Miki i Mini sega veke moze i da se na popust,bas da zirnam.Za Miki dusa davamFala na info.
И јас го земав истото мајмунче за 650 од офис плус пред некој месец (само тоа не беше со лик од цртани филмови). Собира доста работи внатре и јас си го носам во раце или на грб оти малку е големко за син ми да го носи, а и не трпи тој да му ставам ништо на него.
Добро ај јас да си прашам , не знам дали е за тука прашањево, но се надевам ќе ми одговорите? Од кој месец во бременоста почнавте да купувате за бебето и да го спремате домот за бебето ?
Jas skoro se kupiv vi 6-7 mesec. Sreka bidejki koga vlegov vo 8 mi nemozev nisto da pravam t.e da setam. Imas i vakva tema vidi drugite kako pravele.
Лелеее касно палам Свекрва ми баш вечерва се враќа од странство, а ми купуваше пред 2 дена работи од HM. Е така ми е кога не погледнувам и во машкиот оддел, баш ми е криво. Со здравје да си ја носите!
Jas imam mnogu ubavo rance so praseto George, podarok mi e i neznam kolku i od kade e, ako ti se dopagja kje prasam miiiiislam dek sum videla vo GTC vo Tea Colours, tamu imase igracki kolekcii Pepa pig, pa mislam i rance deka vidov.. mn e prakticno za gradinka, levo desno ima mesto za sisinja, napred dzep so patent i gore golem del... Imam na Samsonite (od ulica makedonija ama pred 7,8m kupeno e), no ne e bas prakticno, so edno dzepce i malecko e epten ranceto...