http://www.toys.ch/catalog/search/?q=puppenwage Mislam 60 fr kostase nesum sigurna kupuvavme i drugi rab pa ne zapamtiv
H&M чоколатке Како сатенче е горниот материјал, а влошката е полу-анатомска, со испакнато во средината...Морав да ги пофалам, ептен ми направија ќеиф
@mariz колку им се маските во Бубу? Лани кога прашував за еден диносаурус беше околу 1500-2000 и не ми се даваа толку пари за едно облекување. После тоа сакав да ја маскирам во Хитлер ама муж ми во топ ќе ме ставеше И си викам ајде здравје, кога ќе почне да разбира повеќе, тогаш ќе ја маскирам.
Колку ги зема тренерчињата и на кој спрат е бамбисимо? Скроз долу ли е? Со здравје да си ги израснете
Ovaa bese 1200den, ama dvodelna e i naredna godina kje si ja nosi imase do 1500den ednodelni sto samo na tolkavo bebe kje se tocni, a ovaa e posebno maice, posebno dolen del i sega mu e malku golemka, naredna godina kje e tri-cetvrti moze, no sepak kje mu e tocno Fala @zuto poubavi da si kupitee samo dolnite trenerki se do 300den, ovie tegetot pamtam 260den deka bea, a adidasov i gorna i dolna se 1100 den, pamukot e mnogu ubav, dole se naogja bambisimo, na vlezot na parkingot odma levo i ima 300 cuda... Kje odam i za doteruvanje za rodenden kje si zemam od tamu
Фала мариз. Туку малку офф... Зошто не можам да ти пишам лп? И на фејсбук пробав, ама не ти стигнува изгледа.
Ч чисто онака ради натписот не верувам дека ќе го облечиме дека е најмало бројче а и не е на раскопчување мислам дека ќе ми биде проблем за рачињата ( а и дека е од џамбо сумљиви ми се или па не??? Искуство?
Jas eve veke dve godini od jumbo kupuvam bodi i extraaaaaaa site se pogodile. Nitu se litat, nitu se kinat. Moze nad 10 bodi od jumbo imam.