Mene mnogu mi se imaat smaleno rabotite od Jumbo, cuden pamuk i na 40 mi se smaluvalo... Kje vidis kako e koga kje go isperes
Јас пред 2 год. пред да се породам купив неколку бодиња од Џамбо ама многу лошо ми се покажаа, во перење ми ср смалија. Може од тогаш имаат нешто сменето.
Mene mi bese mnogu prakticna.. Ja zedov kako letna da ja imam... Sqmo sto sinko mi otkaza vozenje iste okolu 19-20 mesec
Ние за жал ја вративме количкава. Откако ја наместивме дома, пробавме да ја склопиме ама сончевиот кров цело време излегуваше, а и некако крив беше. Таа што ја гледавме во продавница беше во ред, оваа не. Штета што немаа исправна од истава боја, навистина многу ми се допадна. Ќе ја барам на друго место. Вие од каде ја зедовте?
Ајјј душе мило оно, зебриче @AngelOfArh ептен е слатко, честита нека ви е! А од каде е ? Некое женско да видиме за цуца наша
Значи по долго разгледување заклучив дека кеги се со најмек ѓон и најфлексибилни, комотни кај прстињата и лесни за облекување. Се друго што видов беше по тврди.
Од Стружанка мила, за девојчиња што има едни со зајаче цело со розе и минт боја точки, па со ушиња, па со опавчиња. И не се влопшто скапи, 450 ден се, капче и шпикознички.
И јас ја имам истата количка, во иста боја, од Анжи лани ја купивме. Прашај и во Локо Кроко дали ја имаат, нив можеш и преку фејсбук да ги контактираш.
@Kitten на линков види имаат 'rock&roll' маички, ветив дека ќе ти кажам ако најдам. https://m.facebook.com/HM-Naracki-Za-Deca-Skopje-934244766626303/. Во папката 'момчиња од 4м-2г' , при крајот негде доле. Има како нашата, само црна варијанта, а има и др.слатки