Па некаде накај два месеци почнав да и ги облакам 0-3. Ако сакаш баш за првиот месец George имаат бројче first size Ај од мерак нарачај си уште поубави
Mene termin mi e pocetok na Fevruari, ako uspeam da gi koristam od vtor mesec ke bide super, mi bese strav da ne i dojdat taman sred leto a po dolgi se i ne se tenki. Se plasev da ne ostanat neobleceni neznaev deka imalo first size vo George, blagodaram na info
Мама земи си уште едни помалечки, овие се поголем калап некако, мојата на 2 ипол уште и се широки, а 62 цм сме и 5.6кг.
Јас сум петти месец и ништо немам купено а само гледам и тамам ќе купам се предомислувам уште ми е шубе да купвам никако да се опуштам ни на луѓе не кажувам чудно ми е плус и заборавам никако да се навикнам дека сум бремена а се познава некогаш ќе треба да купам зошто момето голо ќе шета во јануари месец.
Ke si zemam, golem kalap se gi vidov. Zatoa ovde i spodeliv, da znam i jas, i mozebi na druga mama ke i koristi informacijata. Sepak online naracka e, ne se malku pari. Barem otprilika da znaeme. Blagodaram uste ednas
Znam deka e rano, ama kako sto napisav ova bese prv merak i nema zosto da mi e sube. Sekoj mesec ke si kupuvam po malku, sitnica nekoja.
Не мислев ништо лошо со мојот коментар јас за мене си кажував дека мене ми е шубе остај ме мене сеа без врска ми е извини многу ако те навредив повеќе нема да ти коментирам.
Ич не е рано, ако е прво купувај, јас имам од бато така да ќе купувам само ситници. Сакам нешто убавко за од болница, некоја шпихозна дебелка, тренерчиња и нешто што ќе глуми скафандер ама меко и дебелко, не такво дебело и шушкаво. Па здравје октомври ноември да вадам, да класифицирам, да почнам со перење полека и спастрување.
Лапачот да лапа со "големите" на маса @LiquidLuna, сепак Tiny ја одбрав, ве читав тука сите сте задоволни од неа, а и на попуст е во Loco Croco, 4.990д