Хаххаха кога ќе ми текне јас колку се радував кога го земав со преголеми очекувања бев Кога ќе поседи 5мин.пресреќна сум Ај може тебе повеќе ќе ти се погоди
Имам како клацкалка со вибрации и таму сака да седи па ова мислев како апгрејд да му дојде и да си задремува . Се надевам ќе го сака.
Да порачав и супер се Во сабота вечер порачав, во понеделник сабајле ми стигнаа и плус подарок боди имаше Гледав вчера пак имаат убава понуда за бодиња и шпихозни
@eli25 браво Ели храбро од твоја страна Како е со гужви? Јас се мислам тек следната недела ако олабави со големата да одам да ја спремам за во школо И цените какви се? Како што сме научени во Грција или за ,,наш стандард,,
Сабајле во 10ч. па немаше баш.Јас само во бебешкиот дел бев, таму скоро никој. И на каса не чекав. Па шознам со цени ок е мислам. Ги има и оние 3 за 2. Бамбито беше поскапо 950 , другите сите по 650 ден. За бебушки имаше доста. Друго не ни видов.
Мислам околј 650 дека излегоа, во евра пишуваше, немаше цени во денари @eli25 тупкав додека дојде мм од работа
Имаше некои џемперчиња, маички некои и хеланчиња тексасни, по 300 денари, ама апла се гледаше дека се некоја постара колекција донесена од негде, и со броеви беа слаби. Имаше некои понуди 3 за 2 и тоа, другото се беше регулар цена.