Јас кога бев истото што го имаше во ист гејт зимно време, го има и сега. Ако најдеш нешто новко, кажи
Вчера случајно налетав во рамстор, некако цените на новата колекција ми изгледаат покачени во споредба со лани што беа или пак не? Ама поубав е амбиенот од ист гејт каде каде.
Нова колекција? Со здравје да носите. Оф топик, за породилното назнака стои Министерство за финансии или Фонд за здравство?
Ако прашуваш за Ваикики немам појма , се беше хаотично испомешано само ова успеав да ископам, првите 2 слики се од Бејби Центар имаат 30% на алишта. Иначе за породилното кај мене стои Министерство за Здравство
Почна да ми смета како стално е измешано во Ваикики, ништо не се наоѓа. Поготово за машки. Ист гејт поготово.
Лелееее, џунгла е дома. Полуде детево. Мм ме кара, ќе го фатело грлото детево. Шо ѓавол ме тераше сега баш да му ја дадам, треба да се спремам за одмор А дома е ЛУДНИЦА!! @brm_brm и двете се од оваа страна
И ние од играчката имавме колективно лудило! Ние потрошивме 15 батерии за 1м, нон стоп работеше, сега веќе ја тргнавме на страна активираме некои други игри.