И повторно јас Дали знаеш имаат ли некоја страница на нет, и дали има ли шанси онлајн да се нарачаат,?
мислам дека скечерс немаат онлајн.Да прогуглаш да видиш @Erika.greeneyes од George на инстаграм ги нарачав.
Девојки сакам скафандер да купам бебе здравје ќе се роди почеток на јануари кој број да земам 50,56 или 62 има на denecija online store ми се бендиса едно само се мислам за бројче.
Јас се породив ноември Земав скафандер од Зара 62 од 1 до 3 месеци. Си ги износи од декември па до почетокот на март.Рачунај првиот месец и многу мало ќе биде ќе си го покриваше со ќебе.
Колку ќе го искористиш не знам, толку мало бебе верувај нема да изнесуваш, што од загаден воздух што од што ќе е ладно, доволно ќе биде да е покриено добро со ќебенце врз транспортер. Освен ако не планираш на планина да го носиш во март, за друго нема да ти врши работа. Подобро земи си од оние меките како плетени скафандерчиња. И мене ми е термин јануари и планирам такво. Ќе земам најверојатно 62ка, тие се меки и да биде поголемо ќе можеш да го превиткаш во ракавчиња.
мојата е родена во декември, имав купено скафандер пред да се породам 62ка, точен и беше дури во март, реално и го облеков еднаш, цело време ја покривав со меко кебенце, најчесто одевме на прегледи и не ми беше практично да и облакам скафандер, почнавме асално да шетаме дури кога затопли и не беше за скафандер, ако толку ти е мерак можеш да земеш, јас мислам да земеш 56 ка ако воопшто најдеш, пошо најмало ја кога купував беше 62, особено ако нарачуваш од дениција обавезно земи си 56ка затоа што се поголеми броеви, јас и утнав на мојата летен комплет и земав од 6-9, она сега ќе прави 9 месеци и уште и е големо...
Ко дебели шпикозни, и јас за вакво ти викам. Ова ќе ти врши работа ептен, зошто и во март април е реално ладно, не за скафандер дебел полнен ама за со вакво ќе е таман.