Фала многу што си помислила на нас Ги следам редовно овие, чат-пат нарачувам од кај нив ама гледам ги дигнале цените, изгледа им се зголемила продажбата Порано на секој производ наплаќаа плус две евра, а сега ја гледам маичката дупло од тоа што е во продавница. Баш сеа скоро нарачав сет шнолички кои се 6-7 евра, а кузнај колку се поевтини во дуќан, ги нема онлајн за да споредам. Ќе си ја нарачам преку пријателка што е во Виена, ако ја има таму. Не сакам било која рокерска, ќеифот ми го праи бидејќи е Металика
Kupeni se od Kegi Shoes City Mall, a cenata im bese ili 790 ili 890, ne mi teknuva bas tocno. Plus brzavme so mm i ne ni zapomniv kolku tocno bea. Ubavki i lesni se za nosenje.pozz
Да, цените им се малку повеќе занес. Речиси дупло од цената у дуќан, а да не збориме кога има попуст ама па веќе сум досадна со нарачувањето, кој спомне ќе оди у грција, бугарија и сл, одма им се тупнувам со нарачки мислам дека веќе ќе се кријат од мене кога ќе одат некаде
Колку е убавко маичето со пеперутките За помалата или поголемата? Неможам да го видам бројчето на етикетата...