Не знам колку беше ја фрлив сметката ама во Тритекс во Рамстор сите бројки ги имаше. П.С. И јас го земав држачот од бејби центар, супер е
Колку се сега виолета пелените? Јас ги комбинирам и со бејби лав. Виолета ми се супер ама со цените забегаа, ама и бејби лав се добри.
Според мое искуство и искуство на уште 2-3 другарки многу повеќе пропуштаат. Секоја ноќ жива вода, а со старите не.
јас го имам и не ми се допаѓа ич.Паѓа само од тел,не пак чаша да ставиш.Нека сподели баш и Ели искуство ама мојот за џабе го купив.
Да, само се подесува. Лабав личи , со кафе не сум го пробала ама за телефон ми се наоѓа оти поима немам каде би ми стоел Ама телефонот пола ми штрчи така да никако не го бива Не ми се чекаше од Али да стигне, од таму нарачав само за кафе , солиден изгледа ,така да види и али експрес
Ит меј би гуд, ит меј би шит. Некад пропуштаат, некад не. Ако има малку дијареа, лом се правеше. Канбебе ми се подобра опција.
така е... многу ми е криво и мене, ама стварно не ми се свиѓа...нешто што ја не би му го купила никому... свеки беа вчера, и донесоа 3 парч. комплети со капуљача, со све - тегетни, темни, со црвено,со риги... значи-незнам, ја им викам од околу не земајте, има долно за сега-за да ем не ги навредам ем пари да не даваат за џабе. Дај пари ќе си купам што ми треба и што ми се свиѓа... зошто тегетно???? јас за мене ја мразам таа боја а криво ми е, убав квалитет.. Значи стварно незнам зошто така постариве прават..