Која цена е мечето и дали одговара за новороденче до кај 3 месеци? Дали е дебелко да може декември / март да се носи или повеќе е како за есен
Од каде? барам и јас ваков тип на бањарка за моето 20 месечно, ама никаде не можам да најдам или се 3000
Аиии фала ти Бубче, ме утеши си бендисав јас во Ваикики ама нема никаде бројче, барав по интернет никаде не ми се свиѓаат или се еден куп пари
Мечето е 2990 денари. Јас земав за новороденче најмало бројче од 0-3 месеци. Дебелко ми личи доволно ама и јас уште не знам како ќе се покаже
Не можам ваикики да начекам....евентуално во друг град ако прошетам...имаше, јас бендисав ама само 4-5y беа ама и нив ги продале...а нови два месеци гледам не носат...ајде ќе проверам во стружанка, фала ти на инфо
Јас прашував за една ептен слична на оваа. Само беше светло сива боја. Нешто над 3000 мислам ми пишаа. Туку , како се со квалитет Ривер И.? Меркам два комплети , ама скапички ми идат , па чисто да знам како се со квалитет.
Bubce prekvalitetni se, jas imam obleka za mene od River Island i se e preubavo i koska, ama kaj nas mnogu skapo gi prodavaat.
А некоја мамичка со искуство со бањарка од Картерс? Ми се свиѓа една во Крш ама пишува 0+, не знам каква големина е, ни што материјал, на слика изгледа како плишана