Фала тета ели од бутик за деца smile -неготино, случајно на замин бев многу убава роба како што ѕирнав набрзина
Зелено пазарче, продавничињата во средина што се, позади тезгите за текстил, 300ден Јас бендисав розеви цветни еспадрили како овие модел, целите со ружи, ама најмалото бројче 20ка одговараше како за 22.... Ептен ми беше криво А овие беа во делот за момченца
@mariz сакам да те прашам дали тие патичињата за проодување што ги зема на Тео од Кеги шус се практични и удобни. Во фаза сме на проодување па сакам да си нарачам белички. Дали лесно се облекуваат и али потат, дали бројот си одговара на бројчето? Кое земавте вие? Ух колку прашања Thank you in advance
Аааа колку убаво! Ќе биде шизик Сега уште едни кафеави кондурчиња ако успеете да му најдете, да му одговараат со каишот.
Udobni, mekicki, lesno se oblekuvaat i mnogu lesno odi so niv. Za rodenden mu zemavme convers, abe kako betoniran za zemja e, ne mrda vo patikite, stoi zdrven hahaha Ne go potat kolku sto sum primetila... Inaku mojov e mn golem, golemo nodze 20/21 se, golemki mu se edno brojce, no so lepenkata se zacvrstuvaat ubavo i nema sansi da iskocat ti preporacuvam so lepenka
Да баш такви со лепенка сакав, меѓутоа ко што видов на страната и нема други, само еден модел се такви, во три бои ги има. И бројчињате беа 18,19и20, немаше поголеми на понуда. Патиките моментално му се 19, па ваљда најарно 20 да земам. Да не му се too big?
Samo so probuvanje kje znaes inaku tie se modelite za prooduvanje nameneti i zatoa gi ima samo takvi vo 3 boicki... Koga kje pocne da odi kje mozes da zemes kakvi sakas ovie se najlesni za odenje...
Баш затоа, зашто се меки ги сакам. Имам три пара патички нови, ама крути се за проодување. Вакви со патентче имам купувано за внука ми, ама релативно одамна беше, пред 7г, сум подзаборавила. Проблем е само што не сум од Ск и сакав преку интернет да ги нарачам, ако утнам бројче нема како да ги сменам. Ај ќе се снајдам некако ти благодарам