Се сопиња, и вришти дека не може да оди..голема му е...ама ако земев 6-18 можеби сега ќе му беше точна ама на пролет ќе требаше нова...веќе се стори...треба да си стават должина на секоја величина да си знаеме..
Јас мислам да се собереме сите и да направиме журка во Нанам вреќички. А сигурно сите го имаме дезенот со бувчињата.
Да се самоцитирам, пишувало на страната должина ама некој треба да види 0 – 6 месеци 75 cm 6 – 18 месеци 85 cm 18 – 36 месеци 100 cm
Да, едната мислам со бувчиња ја нарачав, а другата розев дезен па ме прашуваа дали е за машко или женско. Викам за машко ама што има везе, убаво му стои розево За журката обавезно, вреќа party
Овие треба попуст за фемина да направат @doubleinfinity јас мислев двојна и зимска се исти. Значи двојната е потанка? За мало бебе долу претпоставувам попрактично е без ногавици, ко ќебенце ќе дојде?
Да да двојната е два слоја памук и е потенка него зимската која е два слоја памук и полнета со Лио полнење
Ама 75 е должина на вреќа не на дете...затоа кај мене е преголема...ако ја земев таа 85цм ќе му беше точна вреќата, главата ја одземаме од должината
и моево има 20 месеци ама оваа 18-36 му е огромна..тоа е...порачај си од таа 6-18 па ќе се влечат со моето заедно
Моево е 3 месеци сега.. за зимава да земам од 0 до 6 или поголемата? Да може бар до пролет да тераме.
Јас ќе земам со ногавици За син ми имав од другата, никако не спиеше во неа , ко уплеткан целиот Ти од тенката ќе нарачаш и што бројче? Реално па топло е по дома , во стан сме, да нарачувам од најдебелата штознам …
@eli25 од тенката, со камин сме плус на југ, топло е и кај нас цела зима. Најмалата ќе ја порачам од 0-6, поголеми имам две со ногавици од големиот, потаму ќе ги носи. Да порачам и јас со ногавици ко така