Како им се запнавме на Џорџ кидс Мене сепак ми имаат супер роба и 20-30% да е поскапо ми одговара, секако сама не можам да појдам да си купам. Треба и тие луѓе да живеат од нешто. Така беше и со ХМ, препродаваа милион страни и пак нарачувавме, сега имаме и си купуваме.
Од дамна сум јас на Виолета . Топ ми се мене , ни еднаш ми немаат пропуштено, нема никаква иритација синко. Првите два месеци користев П.Хармони , еден куп пари дадов. Ги пробав Виолета и не се покајав
За колкаво бебе/ дете ти е оваа вреќичка ? Т.е Сакам да прашам дали ти е за да спие во неа дома, или за во количка ќе ја користиш? Многу ме бендиса , ама не знам ќе спијат ли во вакво нешто . Претпоставувам дека рацете нема да може да ги извади,или ?
Може да се користи и за спиење и за излегување. Јас уште не сум почнала да ја користам, ќе видиме дали ќе биде соодветна за спиење бидејќи е прилично дебелка. Наменета е за новороденче, а никаде не пишува максимум до која возраст. Во продавницата кога прашав ми рекоа додека го собира Не, не може да ги вади рацете, одоздола е со патент и од страна се двете копчиња.
Уфф, тешко вака да спие моето, а претпоставувам и секое тодлерче. Ај ќе пишеш искуства коа ќе залади ептен
Нели И мајка ми истото ми го вели , а јас и се узвив - сишиј ми та сошиј ми Ама па за у количка мош ќе се најде. Дека имам ептен фенси материјалче кое ептен ќе ми одговара на зимската количка
Еве ги, стигнаа Првата е тенката (розева), втората дебела (не била со бувчиња). Овие се од 6-18 и огромни ми се некако, а синко е 86см. Ако нарачав од најголемите јас ќе си ги носев. Ептен ми се свиѓаат иначе.
Голема му е? Нојата е 74 цм значи ќе плива.хахахах. Ќе ја заменам тогаш. Пошто веќе почнале да ми ја работат. Дебелината каква им е. Јас нарачав девела ама ако ми се свиѓа и ако сака да седи во неа тогаш и потенката ќе ја нарачам. Освен на некоја мама ако и се бендиса па да и ја дадам.
Последните останати на пола цена за синко. Ме бендиса памукот за спиење, за по дома. Се разочарав, обично тренерки на Брезе 1300, идил бебе 1500 ми се чини.
Баш го барав блузончето Симба, каде го најде? Најмала велилина да не знаеп достапна? 6 до 9 месеџи барав, не најдов.
Ваикики во Рамстор мол. Уф не знам најмало бројче јас и ова го утнав поголемо сум го земала 18месеци... Ама ај ќе го износи Фалааа Во венис, на мамино се, моментално на попуст ги начекав. Ги барав онлине сма изгледа се распродале. Ама сепак гледаам имаат други убави пр. https://www.wenice.mk/Product/ProductDetails?productId=MA15827