Пишува дека овие 6-18 се 85см ама мене ми изгледаат големи. Ги исправ прееска, да се исушат па утре ќе му ги пробам и баш ќе ти кажам. Иначе тенкава е баш како шпикозни некако, тенка и мека, не е полнета ко другава. Другата е подебела ама не е којзнае што, таман некако за зимава. Изгледаат ептен удобни и квалитетни, па ќе видиме.
@unearthlysarah Јас претпоставувам дека долу ногавичките се потесни и се натресува вреќата од газето надолу, или пак да се подвиткаат манжетните долу.
Кога би требало да ги споредам се како Ваикики. Бројчињата одговараат на возраста. Мене се до сега што имам порачано ми се има погодено ( за внука ми), освен еден скафандер памтам, едната ногавица беше потесна, ама се случува.
Квалитетот зависи од моделот. На самите слики се познава кои се потенки, кои се подебелки. Бројчињата сите одговарале до сега. И што е најважно имаат често попусти, си збирам поени за бесплатна достава, за дополнителен попуст итн.
Се помешав овие со ногавички биле, тие ако се големи таман како калсична вреќичка ќе си бидат дур не ја стигнат уствари
Да, баш како шо кажува @brm_brm паѓа надоле, ама ногавиците ја држат и таман доаѓа. Ако на моето од 76-7 му е таман, значи на сите таа висина отприлика ќе им одговара.
@Mucika @brm_brm Еве му ја облеков тенката, ваљда океј е, голема е ама ваљда така треба комотна да е, а не припиена уз тело. Ракавите ги извадив само. Очекував да го нервира ама не, удобно му е. Ногавичките се тесни само тоа ме нервира некако, може ќе ги исечам пола за да не го стегаат.