Тила. Денес видов во ваикики во сити мол преубави кеперна јакна, полнета со крзно, ама не се нормални со цените, јакните им се поскапи од тие на зара и х&м. Инаку мајки, во ваикики имаат донесено вреќи за спиење со интересни дезени со ногавици, 1200 или 1300 беа тие шо се дебели 1,5 тог, а 1500 2,5 тог.
За синко земав редовно, сега за ќерче ниеднаш, памукот не ми личи толку добар како претходно а ги покачиле, пар шпихозни 700, два пара 1100. Зошто во нашиот х&м нема шпихозни класични со стапалца ? Два три пати одам и секогаш се истите.
Ја сакам без стапалца, брзо ги расте во должина. Иначе нема h&m избор. Кога сум купувала во странство во h&m ептен повеќе имало... Цаце Алексоска што носи роба на h&m има ок цени. Околу 100 ден + на проидзвод, бираш од официјалната страна на h&m и го нарачува.. за понекогаш е ОК опција.
Стигнаа за синко тренерките. Бојата малку поинака од сликата зелена е баш, потемна. Памукот е ок за цената. Не се вау, ама задоволна сум.
Во врска со вреќичкиве, како комунициравте со Нанам? Пишав на фб но немам одговор веќе еден ден, да им се јавам?
НАНАМ стигна и кај нас. Преубава е, зимска, па и не е нешто многу дебела, со ракавчиња. Цуца моја спие, ама ќе пропадне во неа . Ај ќе ја пробам. Ако е многу голема некоја ако е заинтересирана, подигнување од ск. (Величина 6-18м)
Гледам сите нарачувате од вреќичкиве на НАНАМ. Ме интересира за новороденче дали се практични, со/без ракави, со/без ногавици? Дома ни е околу 25/26 степени, со клими сме. Која дебелина би одговарала? Thanks
Гооооолема е, дури и натресена, се влече се сопиња. Леле колку беше среќна , како малечката невеста. Може ќе ја мењам за помала и плус и потанка ќе си земам. @IRBBB во ваикики се како шпихозни така, со ракави и ногавици класични, полнети се?