Se sogluvam I vo lokalni prodavnicki moze da se najde ubavo posebno ima I ubavi makedonski proizvod.n
Mene povekje mi s dopagja I vo zivo koga go gledam materijalot sepak ne e bas istoto materijal vo zivo I online.m
Јас многу сакам да нарачувам, ај да не се мачам, ама тие 150 ден за карго ич не ми се даваат, како ви се даваат од странство толку пари за провизии и карго не знам. Еве ја чекам од Мапетс пратката, на 6ти нарачано, ги заборавив искрено.
Баш утрово проверив, на 6ти сум нарачала. Ми се јавија вчера да ми ја донесат, наводно каргото имало многу работа и немале вработени. Ќе проверам на пратката кога е пратена. Ќе им пишам, зошто они уште на 10ти ми пратиле да пишам ривју да ми дадат 15% ваучер за следната нарачка.
Јас за зима ја земав, мојата зимска е толку дебела. Е сега појма неам дали ќе е доволно дебела. Прво дете ми е, неам искуство, ако треба подебела ќе купувам.
Не дека се нешто квалитетни. Се што зедов (шпихозни и бодиња) се разврте околу врат. Дури и се спушта надолу, голо раменце. Од Зара ми се покажаа поиздржливи а почесто ги носи. На 40 ги перам. Како и да е и јас ќе купам пак сигурно, сега одам за Софија има и таму, сигурно има извадени Новогодишни Последната нарачка од жената од Џорџ не ми ни стигна , и го хакнале профилот, а не ми ни пиша, па демек проверуваше цела недела во магацин. А кога ќе и пишам за нарачка стално пишува “запишано” епа жено очигледно не си запишувала
Од Џорџ може не се толку квалитетни за разлика од Некст, мои блиски и другарки и роднини презадоволни се од квалитетот и ништо не им се уништило досега. Јас досега сум немала проблеми со нарачките и ми стигале на време. Ја најде на новиот профил? Многу работи и останаа баш дека и го хакнаа профилот, ставаше сториња да ја заследат на новиот профил ама очигледно пораката не може да стигне до сите луѓе. Уште моделчиња продава што се веднаш достапни, веројатно тоа се се работи што биле нарачувани пред да и го хакнат профилот па и останале.
Ми стигна нарачката од Мапет, преубави се, едното боди ми го пратиле по грешка поголемо и ми рекоа ќе го сменат. Многу сум задоволна од нив. И веднаш имам код за попуст за следна нарачка, што многу ми се свиѓа. Веќе си имам нарачка и за следно ќе си искористам попуст, само не знам дали пошто ми пратија 3 меила за ривјуа и имам 3 кода, дали за 3 нарачки имам попуст или само за 1, ама не е важно, важно е дека стварно сум презадоволна.
Само пази на перење и сушење. Сакав пред некој ден да пратам слика перено и сушено во сушара од Мапет и h&m мислам беше другото. Се направи као 3-6 жими се. И го дадов на золва ми со 5 месечно бебе, рече дека му е кнап. Бројче 12-18 целосни шпикозни што ги земав као демек за на пролет сега никој нема да ги носи. До сега од Мапет и од она brash.kids ми се собирале после перење и сушење.
Aбе во сушара се собира верувам, јас не сушам во сушара мислевме да купуваме ама ништо работа. Ќе си сушам природно.