Знам дека скоро сите тука земавте вреќички за спиење од нанам и сте задоволно, ама јас несакам со патент напред туку на закопчување кај раменцата. Е сега најдов многу убави вака на лик на една за мене нова страна на ФБ - Sleep & Dreams Дали некоја од вас порачала од таму и ако има да ми каже како е задоволна
Мајки гледам сите порачувате вреќи за спиење, а и на нас ќе ни требаат. Ние сме 11 месеци и по цела ноќ буквално се врти и нонстоп е откриен. За бебе од 11 месеци каква е подобра да се земе, со отвор долу за ножињата или не ?
Некоја што има купено од Тила комплетче за новороденче да сподели дали е добар памукот и дали се големки или се тамам за новороденче не ги имам во живо видено само на слика и прашав 62 биле од 0 до 3 месеци кај нив од 62 број почнувале и постелнини гледам имаат убави некоја ако има земено исто да кажи какви се.
Ќерка ми е моментално 4 месеци и носи 62-ка така да мислам дека ќе е баш големо. Јас и земав 50-ка кога се роди па и тоа беше големко (се роди 2800 гр.) Најчесто се раѓаат околу 50 цм.
Јас имам постелнина од тила земено од таа 2400ден и не сум баш нешто задоволна.. кога ќе се исперат оградниците ред има памук (или што и да е) ред нема.