Кои други моделчиња на сандалки во Зара ги имаше? @chocolade и @joy1 ако не ви е тешко пуштете ми линкчиња во порака од сајтот, ич неам време да прошетам до СитиМол, а мерачам неколку од моделите па да знам дали да побрзам со купување
Мила со мм беа во сити мол и он и ги земал. Искрено не знам што друго имало но ќе ти пратам линк утре(од компјутер)од мобилен неможам.
Od Biser od edna prodavnicka vrska neam kako se vika, slucajno vlegov drugo da baram, pa go nacekav ova 500den
Еххх штета, а на сајтот имаат ептен голем избор. Значи ќе мора почесто да проверувам во дуќанот да не донесат. Имам приметено не ја носат одеднаш цела колекција, и тоа што го имаат во моментот им се раскупува со брзина на светлината Фала ти
Баш тоа вчера го коментирав со мм.Бев во зара во четвртокот.И се што бендисав на сајт таму немаше.Од куп маици летни и фустанчиња таму изборот ептен оскуден беше
Стварно во Зара ако начекаш нешто во моментот земај и бегај,оти утре нема,многу малку роба носат и затоа нема цело време избор,ако има некој во Грција што оди да ви донесе од таму,има повеќе избор а и поефтина е малку од нашата
Не е дебелко баш за на пролет е потенко. Инаку го земав од една малска продавничка и последно беше. Можеш да најдеш нешто слично во повеќе бутици за деца баш сега за пролет имаат донесено
Nekoi raboti im stojat po magacinite, a moze da se prodavaat, kazi mi sto ti se dopagja i kje proveri drugarka sto raboti bas na detskiot del taka mene edna jakna mi ja najde vo magacin koja ja imase na stranata... A ne bese izlozena vo prodavnicata
A i na stranata na Zara moze da se proveri dali go ima vo prodazba, dali go ima vo magacin, koi brocinja se ostanati i slicno..
@joy1 денес бев во зара имаше број 21 од сандалите. Имаше многу модели, да не знае човек кои да ги одбере. Изгледа добиле роба, полно беше со се и сешто