Од ХМ е се, освен црвените шпикозни од ваикики. 74 ми стои дека е најголемо на страната. (Да од кај нас е)
Да, вибрира со 4 различни движења. Не, секој има своја соба, ова е е четвртата детска. Кај нејзе е повеќе месечина/еднорози, тука се задржав на вселена. Ставив еден кревет за возрасни оти веќе беше купен од предходно а и има место во ќошот. По потреба возрасен да можеме да спиеме таму додека не е префрлено здравје од бебешко на детско креветче. Едит: препрочитав па сфатив што ме праша
Немам на дневна светлина актуелна слика од нејзината, ама се гледа мислам. До 11.5кг е, не повеќе од пола година. Таман критичната фаза со колики да го ниша навечер, после друго.
Го има и кај нас во Бебе хоум, само го немаат моментално на залиха. Инаку да, преубаво е. https://bebehome.mk/product/4moms-mamaroo-sleep-bassinet/
Браво Дани за прекрасните соби и вложениот труд Спојлер Ми прифали на инста, отворив сега ама гледам не си веќе активна, штета баш убава содржина имаше
Списокот се финишира, останаа ситници ама ќе се докупи деновиве или од следна плата, ако додржи бебе до тогаш.
Втора рунда, уште нешто ситно остана за од другата плата здравје. Сега засега доста е, основните работи ги имаме.