Ти остана верна на Веледа, знам и мене ми ги донесе овие Земав ова со бадемово јас да го пробам, нема мирис јак, убаво е. А влажните дефинитивно поубави од Бејбилав со вода нема, најубави се, и дома ги користиме и за бебе сега земав.
Ќе ги пробам и тие. Гуглав пред некој ден, прочитав многу негативни рецензии за памперс со вода, стоеше дека хипот се многу подобри, па нив ги пофатив. А бејбилов ич не видов. Јас за дадите овие ги земам, за раце и лице уште ги користам, преубави се. Spoiler Бев да пазарувам храна, спаваќа барав и веќе почна се да ме боли, едвај стоев, немав сили да го превртат дуќанот.
Е овие кај нас ги сменија, ги расипаа, едни шмиргли што ги направија, катастрофа, дали беше некоја утка не знам ама после ги немаше добри 2м, па пак го донеле сега ама немам храброст да ги земам. Затоа овие со вода, хартиено е марамчето не платнено, преубави ми се.
Не не, влажни се. И ние ги користиме и сега и за бебе. Хартиени се, не се памучни, меки, убави, нежни... 315ден се 4 пакувања ама во едно има 80 парчиња и се исплатат повеќе од Виолетата иако се поскапи. Со ова со 4 проаѓам месеципол, со Виолета со 3 што се 169 не проаѓам ни цел месец.
Ти излегува по една? Ја една да фатам 4 обавезно непотребни ми излегуваат, па враќам, у најтесно кога сум обавезно се расплеткуваат ... само заради тоа ги користам Виолета.
Да. Ама мене ми се во кутија ставени, од тие пластичните што одат со марамици. Кога се слободни лесно искачаат. Мене па баш Виолета ми искачаат повеќе.
Во веро маркет ги најдов (веро џамбо). Мама е 690, а другата околу 500 денари беше, не памтам точно. Не ми беа планирани, ама кога ги видов илустрациите внатре се стопив Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler