Јас поради оваа причина пред да започнам со пресоблекување на бебе, прво вадам неколку марамчиња од пакетчето, па тогаш го пресоблекувам бебо. Вишок (ако ми остане) пак го враќам назад. Навистина им е лоша амбалажата, ама мене ми се неспоредливо подобри од Виолета и од таа причина не сакам да ги сменам. Виолета некако многу ми се лизгаат.
И такво кутивче имам, и од тоа исто дур не ја прекинам како редица излегуваат, убави се многу , ги користам поретко да подзаборавам на склетот што ми го даваат хаха
Или јас ги идеализирам премногу или не се замарам со толку ситници. Сите други ко што вика Лилијан ми лизгаат, овие не, со една можам да се избришам без да се направам лом ушлакана. Јас сум со константна дијареа од магнезиум што внесувам и спас ми се овие марамици.
Е добро е Се мислев за тело за што да и земам веќе е ладно да ја мачкам, реков да го пробам ако не за мене
Ја гледам темава и се топам Одвај чекам дај боже да стигнам до период на купување,најубавиот период од цела бременост мислам дека
Која ти е подобрс вреќа оваа или од sleep&dreem? Јас сеуште се мислам, нанам, sleep или да барам по продавници
Од Локо кроко, 1090 денари. Sleep&dream уште не сме ја пробале, многу е дебела за сега. Оваа многу ни се свиѓа, ја имаме во уште една боја.