Леле јас само јакната ја видов и надолу не видов дека имаш и други работи постирано...на јакната мислев.
Голема и е…. Незнам дали да ја менувам дали и ќе има број, а стварно е многу убава од 2290 на 1300, а и исто такво капче имаме
Од толку гледања скафандери ќе си го задржам тој од синсеј. Делува по гломазен т.е. како голем да е ама битно убаво се движи во него. Поголемото бројче да. Помалото го вратив. Пробавме и во тила. Замислете дете 74 цм високо а скафандерот 92ка и едвај го облековме. Некако многу полнет внатре и едвај го облековме со плачки. И пак како краток и иде од рамениците до паммперсот тој дел. Значи остануваме во синсеј. Инаку вчера имаа 20посто попуст можда и викендот. Видов уше еден модел донеле. Златна боја со каиш на половина. Ептен како за сликање тој.
Го видов и јас тој, ама моментот долу што да и облечам, се и паѓа? Малечко е моето 5 месеца . Инаку и јас мислев да ги видам Тила ама не тогаш. Немам идеја каде да видам а да е убав? Окаиди имаат, ама 3000ки не ми се дава за 2 месеца.
За таа возраст само со стапалца мама. Инаку не. Јас ланското зимо имав 2. Еден подебел од стружанка цел мекан и еден рунтав како јагненце потанок од ваикики. Со стапалца На тој потанкиот маста му ја извадивме Ама тила имаат и со стапалца. Види на страната. Така баеџги се дебелки.имаат убави дезени
Мама во h&m да видиш? Јас за зимо го имам овој https://www2.hm.com/en_us/productpage.0887089001.html, доле си има за стапалцата вака . Чизми 18ка и јас не најдов