I denes nemase vreme za shopping za mama P.s Se izvinuvam sto ne se secnati slikite pa izgledaat nesredeni Na poslednata slika e kompletceto za utre bidejki ke odime za prv pat na rodenden
Чевлите од лева страна се од Пеко и се 2990. Од десна страна се на Мат Стар и купени се 400 денари. Моја топла препорака за проодување ти се чевлите на Цицибан од Пеко. Со цените се солени ама вредат. Исто така многу ги фалат на Кеги шус. Попристапни се со цените
Imate li koristeno za decata cevli od DSM inaku se ortopetski, no dali ste zadovolnni dokolku gi ima kupeno nekoj za decata?
Овие летни, од кога ги сликнав не иде ред да ги ставам Кондурчињава ги проносевме пред да ги сликам, од две носења бојата им се смени од бела во крем-кафеава Ова беше љубов на прв поглед А се спремаме и за свадбичка
Нашите кеги од едно носење лом ги направи. @mariz ама белите одат на секоја комбинација, за да не купувам повеќе пара, а пак да биде складно облечен.
Розевите се глупа розева боја, мене не ми се бендисаа, па затоа и ние белите ги земавме. На сѐ да одат. @iloveyou29 од каде е мачкастиот комплет? Преубав е!
Да, белите одговараат на се, плавите ми беа некако ограничувачки за комбинирање. Овие беливе супер се, ама порано, постарите модели беа кожни, на внука ми у машина ги перев и гајле немаа, сега се изненадив кога видов дека се од некој чуден материјал, ми изгледа дека ако ги исперам ќе треба нови да купам
Jas imam doma ama ne se obueni nitu ednas,na sinko mu gi donesoa poklon za rodenden megjutoa se br 25,a toj nosi 21,ogromni mu se.Vaka za izgled ubavi,meki se,vnatre so ortoperdska vloska i se naj naj.....Ama kako sum zadovolna ke pisam za edno 3-4 godini izgleda.