Od gostivar od butik za detska garderoba "KONI" ,mislam deka bea duri smesni 400 denari. Zemav i bodinja,i pokloni za povojnica za bliznacinja i mn ne im ja zapaziv cenata ama sve mislam deka mi rece 400 denari.
Значи да се надевам дека можеби ги има и по скопскиве локални бутичиња Море локалниве бутици знаат многу повеќе да изненадат со убави парчиња него ли Зара, ХМ и останати
Da ti kazam redovno kupuvam od toa butice,gazdaricata mi e bliska,robata ja nosi od turska.Za se sto sum kupila ne sum se pokajala,i kako redoven musterija redovno dobivam i popust. Prosetaj po lakalni butici mislam ke se iznenadis sto sve imaat.*
Да не се влезе во продавница,ај излези без ништо де. Се будиме со зборовите брм брм,и со нив заспиваме.
Mamickiii, vie so iskustvo, koi lazalki se poubaj, koi bebinjata gi prifakjaat, tie silikonskite ili ovie kaucukovite?
Еве ја количката за бебка Graco evo ts сега сме комплетни. Уште да наредам по дома креветче оградица лулка!
So zdravje da.si ja koristite. Da prasam i ti se spremas za bebce koritce kako vu kupi, gledav jas vo chicco so termometar za vodata se mislam
Да ти кажам право најобично коритце купив затоа што другарка ми зема такво со анатомско внатре демек и ич не е задоволна а тие на чико не ги знам баш какви се а од твоја рака поточен термометар нема така да не обрнав внимание многу многу во изборот на коритце