Помеѓу uriage и mustela што би препорачала повеќе од лично искуство? Само мустела и веледа имам користено до сега, ама ептен ми фаќа око и uriage да ги пробам.
И јас почнав со веледа па ја сменив И двете козметики се убави, нема да згрешиш која и да ја одбереш. Јас лично би ја одбрала уријаж ако морам една да бирам. Инаку општо вака ми се свиѓа и биодерма а највоодушевена сум од la roche. Јас ја користам за бришење лице, а поретко и газе. Ем чисти, ем негува, ја остава кожата мека. Нели Од kidsandco се. Едвај чекам да дојде време да ги користиме
Апдејт за релаксаторов: Вреди секој денар, се преродивме и ние и бебе. Ужива во него, дури и се успива. Рацете конечно ми одморија Претходно пробувавме други релаксатори кои ги позајмивме но не сакаше да седи, во овој ужива максимално. Кој има можност да го купи ич да не се мисли
На газа ставаш па бришеш или како? И за нормална кожа може или само ако има проблем? Имам тестер од болница па да го пробам сакам
Јас на бејби лов тупфер ставам, може и на памукче. И газа ваљда може ама мене некако ми е прегруба за лице. За нормална кожа е, еве што пишува на страната на зегин Спојлер
Па навечер, штом дојде време за спиење, в релаксатор го ставам, му пуштам од шумовите и за 5 минути заспан е, па го префрлам в кревет
Е баш ти фала уште денес ке го пробаме. Имам такви мали стерилни газички како памук се меки за окцето што му чистам, со тоа ќе пробам. Тенксс
Ние претходно имавме земено на вибрации пошто јас бев убедена дека е подобро така. Аха Не седеше во тој.. Едвај во три обиди еднаш ќе поседи пола саат и ќе почне да кенка. Сега, меѓудругото можам да седнам да јадам ко човек, не на стоење во кујна додека он вришти по мене. Да ти преседне и јадење и се Life changing е релаксаторов. Одморив и раце и душа. На моменти ме фаќа страв да не му текне да не седи веќе во него, зашто сега веќе многу тешко враќање назад, нема да преживеам А звукот е едно нешто што не ми се свиѓа, односно можеле подобар квалитет на звук да обезбедат за цената.. Ама затоа, пуштам фенот и пупунец е за минута
Се согласувам за квалитетот на звуците ама него предобро му делуваат. Исто и јас, конечно почнав да јадам и да мочам ко човек, па и со сопругот заедно почнавме да ручаме инаку тоа се немаше случено од кога се роди малиот. И јас како тебе, се плашам да не му текне веќе да не седи в релаксатор, тогаш ќе нема спас
Od enci menci imaat online prodavnica ne morate da odite do prodavnica . https://www.encimenci.com.mk/ Momentalno celata obleka e na 50% popust .
Индивидуално е. Ние ко нов го продадовме. Мајка ништо не може да замени, џабе рекламата. Плус сега колку е поскапен, ама ич не вреди. У суштина бебиња што седат во него ќе седат во било кој релаксатор, ништо спешл не е да бидеме реални, дури и досаден . Ама мило ми е што ви се погодил вас, пишувам искуство за други мајки.