Да баш во city makl ги видов многу убави и на попуст по 300 денари и со панди и верверички убави дезени и избор имаше и памук за цените топ се
Ја пробавте ли? Како и се допадна на бебушка? Сакам да ја купам па барам потврда дека вреди за парите
Па нешто не е воодушевена , мислам дека дури и ја игнорира хахахах дали детето си е такво не знам да ти кажам Ако сакаш да ја земеш во енци менци ти е на убав попуст сега , ние за малку го пропуштивме
Еии фала за инфо Ќе ја земам па ќе видиме како ќе му се допадне. Штета што сте го пропуштиле попустов...
Мајки, дали некој од вас има купувано шприкозни од Чико? Значи 56 ми делова како поголем крој да имаат, споредувам со 62ка што имам дома за нијанса е 62 поголемо, ќе полудам, а немам време многу за менување. Дали е ствармо поголем крој или ова 62кава е помал крој
Епа тргни прекривка или соблечи еден слој, јас кога било топло а не сум имала заменска за големото сум облакала само боди по долги и вреќа за спиење, топ, покривав само со едно ќебенце пошто и двајцата се за тоа на мене, сакаат нешто да им "тежи" кога спијат зима лето небитно, макар само на кичма малку ама да има нешто до или на мене.