Јас имам купено шпикозни на Чико од Енци менци. 56ки не, ама 62ките се за 3-6 месеци и вака споредени за многу малку се поголеми од 56ки што имам од други места. Ама не знам, може зависи и од модел до модел. Пример имам 56ки од ваикики, едни со други се различна должина, а ист број и од ист бренд ќе речеш.
Dvete deca gi iznesov od bolniva so chicco 56. Se rodija 50 i 51 cm ,im bea super duri i golemki eve vtorovo mi e mesec dena uste go zbiraat. Imam i 62 dosta e pogolema , ke ti bide ogromna za od bolnica . Jas ne sakav da im visat pa zatoa zemav 56.
За 62 знам дека ќе и биде големо, и првото мене ми се роди 51цм и со 56 ја изнесовме од болница ама во споредма со тој комплет, чико ми е многу поголем некако.. одговара за 62ка што имаме земено алишта. Ама ајде ќе видимее.. иначе немам јас 50ка алишта ни со првото пошо не ја збираа и сега не планирам да купувам 50ка, само ме збуна кројов на Чико.
Мајки помош ни се скрши предното тркало на количката, се работи за количка moni black. Каде може да се најде такво нешто
Мајки знам дека повеќето земавте зимски вреќички од нанам за спиење, ама ме интересира дали некој земал од пролетните или летните и како сте задоволни?